Raycap Probloc 100 Serisi parafudr ile ana panolarınız koruma altında

Hepimiz özellikle güvenlik konusunda oldukça hassasız. Özel güvenlikli sitelerde oturuyoruz, iş yerlerimiz için birçok güvenlik önlemi alıyoruz. Tüm bu önlemler öncelikle canımızı ve tabi ki malımızı korumak için. Peki, hiç düşündünüz mü elektriksel sistemlerinizin çalınması ile elektrik hattından gelebilecek darbeler sonucu kullanılmaz hale gelmesi arasındaki fark nedir? Bu nedenle elektriksel hatlarımızında güvenliğini sağlamalıyız.7/24 Sürekli sizlerin huzur içinde yaşamasını sağlamak için PROBLOC BSR 100 serisi emrinizde! Ana giriş panolarından gelebilecek yıldırım, şebeke darbesi, ani gerilim yükselmesi, olası harmonik ve switching darbelerine karşı Raycap Probloc 100 Serisi ile koruma sağlamaktayız.

Alçak gerilim parafudr sistemlerinde uzun ömürlülük kavramı, en güçlü darbeye karşı dayanım, zarar görme potansiyel düşüklüğü, ön sigorta kullanmama özgürlüğü, ve hızlı devreye girme özellikleri oldukça önemlidir. İşte tam bu noktada probloc BSR 100 Serisi fark yaratmaktadır. Sınıfının en üstün özellikli ürünü ile yıldırım ve şebeke darbelerine GEÇİT YOK!

RAYCAP PROBLOC 100 SERİSİ

Öncelikle Probloc Serisi ürünlerimiz Safetec Hibrit teknolojisine sahiptir. Sadece MOV yada GDT tabanlı değil hibrit teknolojiye sahiptir. İçerisinde yer gas deşarj tüpleri ile yıldırım darbelerini 25ns de absorbe ederler. Hangi fazdan darbe gelirse gelsin ürün komple mücadele etmektedir. Bu da çok güçlü bir yapı sağlamaktadır. Sadece yıldırım değil ikincil varistör devreleri ile şebeke darbelerine karşı inanılmaz hızlı reaksiyon vermektedir.100ka maksimum deşarj kapasitesine sahip olan PROBLOC serisi ürünlerimiz V bağlantıya uygundur.

Sınıfının en güçlü ürünü olarak karşımıza çıkan PROBLOC serisi 3 kademeli gösterge özelliğine sahiptir. Yıldırım darbesini uyarı kontak çıkışlarıyla izleyebileceğimiz ürünümüz TİP 1+2 özelliklidir. IEC 61643-11 Standartları kapsamında tüm test sertifikalarına sahip olan PROBLOC BSR 100 TİP 1+2 ürünümüze Yılkomer stoklarında ulaşabilirsiniz.

Yılkomer sistemlerinizi korumak için en doğru ürünleri sizlere önermektedir. Her zaman uzman ekibimizle temasa geçebilirsiniz. Yılkomer ‘Değerlerinizi Korur’

Alıntıdır

ÜRÜN KATALOĞUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......