Fluke 1664 FC Elektrik Test Cihazı

FLUKE 1664 FC AB Oto Testi, İzolasyon önteste Fluke Bağlan uyumluluğu ve AB fiş türü ile çok işlevli bir yükleme test cihazıdır. Fluke 1664 FC kurulum tester “Yalıtım Pretest” tek test cihazıdır.

Tester cihaz test edilen sisteme bağlı olduğunu tespit ederse, kaza sonucu hasar ortadan kaldırmamıza yardımcı, izolasyon testi durur. Otomatik Testi manuel bağlantı sayısını azaltmak ve hata yapma olasılığını azaltma, tek düğmeye basarak yedi testleri gerçekleştirir. Fluke bağlayın Smartphone test sonuçlarını göndermek ve başkalarıyla işbirliği 1664 FC yükleme test sağlar. FlukeCloud depolama kullanıcı işlemek ve sertifika oluşturmak için Fluke DMS (Data Management Software) veri aktarabilirsiniz da gerçek zamanlı olarak kararlar ofiste ya da sahada olsun saklanan sonuçlarını almak ve izin verir.

• Fluke 1664 FC, yalıtım testleri sırasında bağlı aygıtları koruyan ve test sonuçlarını akıllı telefon üzerinden iş arkadaşlarınız veya müşterilerinizle paylaşmanızı sağlayan yegane yalıtım test cihazıdır. Fluke’un patenti beklemede olan Yalıtım Ön Testi cihazı, test sırasında sisteme bağlı aygıtlarla test gerçekleştirmenizi engeller. Bu da kazara hasar oluşmasını önlemeye yardımcı olur ve müşterilerinizin memnuniyetini sürdürür.
• Ayrıca, Fluke 1664 FC size Fluke Connect’in gücünü sunar. Artık test sonuçlarınızı, Fluke 1664 FC ile doğrudan akıllı telefonunuza gönderebilir ve bu sonuçları ekip üyelerinize aktarabilirsiniz. Geri bildirimleri, önerileri ve sorularınıza cevapları alabilirsiniz.
• Ayrıca test sonuçlarınızı Fluke Cloud™ depolama üzerinde kaydedebilirsiniz. Verileri kağıtlara yazmaya ve olası aktarım hatalarına son. Bulut depolama, tüm test sonuçlarınızı hızlıca, güvenli ve kesin bir şekilde depolamanızı ve Fluke DMS ile test sertifikaları oluşturmanızı sağlar.

Ürün Broşürü için TIKLAYIN

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......