METREL MI-3123 4 Kutuplu Toprak Megeri

METREL MI–3123 SMARTEC Earth/Clamp toprak megeri 4 kutuplu(Kazıklı) ölçüm metodu ile Toprak Özgül direncinide ölçer.

METREL MI–3123 SMARTEC Earth/Clamp toprak megeri kazık çakılması mümkün olmayan yerlerde Akım Klamplarını kullanarak mevcut topraklama hattının direncini kolaylıkla ölçer.

METREL MI–3123 SMARTEC Earth/Clamp toprak megeri ile mevcut topraklama hattı üzerinden toprağa akan kaçak akımı ölçebilirsiniz.

METREL MI–3123 SMARTEC Earth/Clamp toprak megeri mevcut topraklama hattındaki kaçak akımlardan etkilenmediği için yüksek ölçüm doğruluğuna sahip pratik ve kullanışlı bir cihazdır.

METREL MI–3123 SMARTEC Earth/Clamp toprak megeri manyetik tutucusu sayesinde cihaz herhangi bir pano veya metal üzerine tutturularak Hands-Free(Eller serbest) şekilde kullanıcının rahat çalışmasını sağlar.

METREL MI–3123 SMARTEC Earth/Clamp toprak megeri standart olarak, 20m ölçüm kablosu, 4 Kazık, 6 NiMH AA şarj edilebilir pil, Şarj adaptörü, bileklik, kullanım kitapçığı ile birlikte verilmektedir. İsteğe bağlı olarak(Opsiyonel) ,kazıksız ölçüm aparatı olarak akım klampları ve bilgisayar yazılımı(Raporlama için) aksesuar olarak satılmaktadır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......